+386 41 308 835   info@invado.si

ARBONIA Group Company

Facebook Youtube

FAQ

Kakšne so prednosti vrat Invado pred ostalimi vrati?

Vrata Invado so izdelana po posebni patentirani tehnologiji ovijanja kril in podbojev. Gre za inovativen način folijskega ovijanja in pokrivanja vrat brez vidnih robov folije ali furnirja. Omenjena tehnologija pomembno vpliva na kakovost in življenjsko dobo vrat, kot tudi na estetski videz. Druga prednost vrat je, da imajo vsi modeli standardno zaobljene robove, kar pomeni da so vrata brez ostrih robov in so varna za uporabo. In tretja prednost, da so vsa notranja vrata in podboji narejeni iz kvalitetnega MDF (mediapan) in ne iverke, kakor so sestavljena skoraj vsa standardna notranja vrata drugih proizvajalcev.

Kakšen je povprečen dobavni rok za vrata Invado?

Povprečen dobavni rok je od 6 – 8 tednov.

Kakšna vrata imate na voljo?

Na voljo so vsi modeli notranjih vrat od klasičnih vrat, drsnih vrat, steklenih vrat do modelov vrat s skritimi nasadili. Poleg notranjih vrat imamo na voljo tudi vhodna in protipožarna vrata.

Kakšna je garancija na notranja in vhodna vrata Invado?

Vrata Invado imajo 24 mesečno garancijo.

Kakšne so standardne dimenzije vrat Invado?

Dimenzije vrat so primerljive SIST standardu (Slovenski standard za vrata). Dimenzije vrat so navedene pri vsakem modelu vrat na spletni strani.

Ali je mogoče vrata naročiti tudi v drugačnih kot standardnih dimenzijah?

Da, vrata je mogoče naročiti tudi po naročilu, vendar je minimalno naročilo 50 kosov vrat enake dimenzije in barve.

Kakšni so podboji vrat?

Imamo več vrst podbojev za notranja vrata in sicer fiksne, nastavljive od 75 mm pa vse do 619 mm in posebne renovacijske podboje. Podboji za notranja vrata so narejeni iz MDF (mediapan) in oplaščeni z enduro folijo, CLPL Eko furnirjem ali furnirjem.

Kako je z drsnimi vrati, je možno naročiti drsna vrata v vseh modelih notranjih vrat?

Drsna vrata je možno naročiti v vseh modelih, razen v modelih iz serije steklenih vrat Amber.

Kakšna so vhodna vrata Invado, so dovolj varna proti vlomilcem?

Vhodna vrata Egida odlikuje 2. protivlomni varnostni razred in večtočkovno zaklepanje zato so primerna za zaščito pred vlomilci. Vrata Norma Decor7 pa niso varnostna, temveč standardna vhodna vrata.

Kje lahko kupim vrata INVADO?

Vrata Invado lahko kupite pri uvozniku INVADO d.o.o. ali pooblaščenih trgovcih. Razstavne prostore in trgovce lahko najdete na strani www.invado.si ali pa nam pišete na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.